1. من Sonata Limited را اری کردم و کاملاً آن را دوست دارم. من 3 ماه تحقیق و رانندگی با اتومبیل های مختلف را گذراندم و سوناتا را انتخاب کردم. تاکنون از همه انتظارات من فراتر رفته است. من یک نیسان ماکسیما داشتم. به ماکسیما ، آکورد و کمری نگاه کردم. من سوناتا را انتخاب کردم زیرا فناوری ایمنی راننده در سوناتا بهتر کار می کرد. صندلی های خنک و گرم شونده. دوربین های فراگیر ، سیستم صوتی Bose ، انتقال 8 سرعته و بسیار عالی به نظر می رسد. من هنوز از تصمیم خود راضی هستم.

2. قبلا آکورد EX 2019 داشتم.

Tech: فراتر از هوندا آکورد. خوشه ابزار درجه یک است ، Highway Drive Assistance بسیار فراتر از توانایی های Accord است ، دیدن و استفاده از صفحه نمایش برای سیستم اطلاعات و سرگرمی بسیار آسان تر است. سیستم صوتی Bose فوق العاده است. در واقع مجبور شدم کمی آن را کم کنم زیرا صدا بسیار پر و قوی است ، در مقایسه با آنچه که از وسیله نقلیه قبلی عادت داشته ام.

امکانات: سقف پانوراما زیبا است ، صندلی های SEL Plus من پشتیبانی می شوند و برای استفاده من راحت تر از آنچه در آکورد داشتم، است. دسترسی به صفحه نمایش و کنترل ها آسان تر است ، و کنترل های محیطی ساده و زیبا هستند.

عملکرد: 1.6T مطمئناً برای رانندگی روزمره به اندازه کافی قدرتمند است ، در تجربه من با 1.5T Accord برابر یا بهتر است ، بخشی از آن به دلیل استفاده از جعبه دنده 8 سرعته از طریق CVT است. تعویض سرعت و تمیز بودن ، موتور ساکت تر ، عایق صدا برتر است. آکورد هنگام شتاب گرفتن از توربو سر و صدا داشت که کاملاً در سوناتا وجود ندارد. 

در مجموع ، سوناتا در تجربه من برنده است. کمری دارای عقبه است ، آکورد در وجهه عمومی خوب است ، اما در اینجا طبقه بندی نشده است. هیوندای همه کارها را درست در اینجا انجام داد.

3. من 2 درایو تست را بر روی سوناتای جدید لیمیت انجام داده ام و بسیار تحت تأثیر قرار گرفتم. دید بسیار خوب صندلی راحت جلو و عقب سواری بسیار آرام. کنترل ها عالی هستند و یادگیری آنها آسان است ، فقط دکمه فشار یک منحنی یادگیری است. و هندلینگ شتاب بسیار خوبی است که در حالت اسپرت مشکلی ندارد. با تمام فن آوری محدودی که وجود دارد ، احساس می کنم این ماشین ارزش مقایسه چند درایو تست را دارد تا با سایر اتومبیل های متوسط ​​خوب مقایسه شود.

4. من یک Sonata Limited 2016 داشتم و آن را دوست داشتم. من از محدود بودن 2019 راضی نبودم و به یک Tyota Camery متمایل شده بودم. وقتی که محدود 2020 را تست کردم. شگفت انگيز بود. ویژگی های ایمنی بسیار عالی است. سواری لذت بخش است. من اغلب از یک ظاهر طراحی شده تعریف می کنم. MPG من در ترافیک شهری نزدیک به 30 است. فضای صندوق عقب من بسیار عالی است. این ماشین برجسته و قابل توجه است.

منبع: edmunds

بررسی هیوندا سوناتا سوناتا ,آکورد ,داشتم ,عالی ,کنترل ,مقایسه ,بسیار عالی ,صفحه نمایش ,صوتی bose ,سیستم صوتی ,انتخاب کردم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی کالا فروشگاهی تارا طب پویا کالا تسا مووی مهرآهنگ زرتشت-فروش پیانو دیجیتال,فروش گیتار,خرید ویولن,گیتار,راهنمای خرید پیانو