5 چیزی که در رانندگی با هیوندای سوناتا 2020 یاد میگیریم
فضای داخلی شیک تر است
غالباً در ارائه های شرکتی که وسایل نقلیه جدید را به مطبوعات معرفی می کنند ، برخی از طراحان متکبر شروع به بیرون کشیدن چیزی در مورد ظاهر و طراحی بیرونی کابین می کنند اما در اینجا هیچ کس نمی تواند چنین چیزی را برای هیوندای سوناتا ببیند.
در سوناتا چنین چیزی نیست. به محض نشستن در هیوندای سایز متوسط - و مطمئناً هنگام خروج - می توانید همان خط شخصیت رنگی را در درب های جلو ببینید که از آن خط شخصیت بیرونی ، دستگیره درب تقلید می کند ، تقلید از ادامه قلاب DRL جلو. این بلافاصله آشکار می شود ، حتی اگر شما ذره ای هم هنری نباشید که باز هم باید گفت آفرین هیوندای.
داخل آن مرسدس است
در واقع ، کل طراحی داخلی بسیار زیباست ، شاید حتی از بیرونی نیز قابل ستایش تر باشد. از مواد عالی گرفته تا دکوراسیون دو رنگ سلیقه ای ، این یکی از داخلی های هیوندای است که لوکس بودن را فریاد می زند. در واقع ، نادین فیلیون فکر می کرد که فضای داخلی مدل تست نهایی من یک کابین مرسدس قدیمی را یادآوری می کند.
دکوراسیون دو رنگ لوکس بودن فراتر از قیمت آن را نشان می دهد. صفحه نمایش سرگرمی 10.25 اینچی به جای اینکه مانند طراحی های اضافه ای باشد که فقط در آخرین لحظه به آن فکر شده است ، به زیبایی درون داشبورد تعبیه شده است. صفحه نمایش لمسی Said تقریباً همه چیز را کنترل می کند ، صرفه جویی در کنترل آب و هوا ، و من آن را به سیستم های قدیمی هیوندای ترجیح می دهم. شاید سیستم عامل کمی متفاوت باشد ، یا شاید به این دلیل که صفحه بسیار گسترده و متناسب است - شما می توانید همزمان بیش از یک عملکرد را بدست آورید - اما من آن را بسیار مفید دیدم. بسیاری از کلیدهای فیزیکی کابین دارای ضامن های افقی کوچک رنگی هستند که بدون حواس پرتی چشم شما از جاده کاملاً مشهود و قابل استفاده هستند. علاوه بر این ، فضای داخلی نیز جادار است و صندلی ها راحت هستند.
یک شکایت من این است که عملکردهای تنظیم رادیو به سمت راست صفحه لمسی گسترده منتقل می شوند ، بیش از حد برای راحتی راننده فکر شده است. همچنین هیچ دکمه تنظیم رادیویی وجود ندارد.
منبع: driving
بررسی هیوندا سوناتا هیوندای ,چیزی ,داخلی ,سوناتا ,صفحه ,شاید ,هیوندای سوناتا ,فضای داخلی ,صفحه نمایش ,لوکس بودن ,چنین چیزی منبع
درباره این سایت